Online sprogundervisning ved RHL Sprog kan gennemføres på mange forskellige niveauer og med forskellige formål, både professionelt og privat. Derfor tilpasses undervisningen altid dine behov.

Du kan forvente at online undervisningen:

  • Forbedrer dine evner til at forstå og gøre dig forståelig på engelsk, tysk, fransk eller dansk.
  • Har fokus på deltageraktivitet, for du husker bedre, når du selv er aktiv.
  • Bliver tilrettelagt med indhold, der passer til dine behov.
  • Altid varetages af samme underviser.

Hvis du har brug for et brush up online sprogkursus i enten engelsk, tysk, fransk eller dansk, så læs mere om det her

Har du svært ved enten engelsk, tysk, fransk eller dansk og vil gerne lære mere, så læs mere her

Her du behov for et decideret e-lærings kursus i engelsk, så se her hvad jeg tilbyder

Jeg tilbyder online undervisning i engelsk, tysk, fransk eller dansk. Mine kurser er tilrettelagt, så du får det størst mulige udbytte og hurtigt kommer til at kunne bruge sproget i din hverdag. Med et online sprogkursus hos RHL Sprog vil du derfor hurtigt kunne øve sproget og selv arbejde på at udvikle det gennem daglig praksis. Jeg anvender for tiden Skype som platform, bøger og andet materiale sendes til dig inden kursus start.

Et online sprogkursus, der passer til dig 

  • Skemalagte sprogkurser, hvor vi mødes online en fast ugedag i en aftalt periode. Et online sprogkursus er for dig, der ønsker et hurtigt, effektivt og rimeligt intensivt forløb.
  • Fleksible forløb, hvor vi mødes online på aftalte tider og dage, men perioden for afvikling af kurset er længere. Her er der plads til aflysninger. Et online sprogkursus er for dig, der har en travl hverdag, som gerne vil men ikke altid kan afsætte en fast dag om ugen, hver uge.
  • Klippekortordning hvor du kan booke mig, når du har brug for hjælp til en konkret sproglig udfordring. Et fleksibelt online sprogkursus er for dig, der har brug for hjælp til konkrete udfordringer (fx øve en præsentation, øve op til et møde), når behovet melder sig.
Vælg RHL Sprogs online sprogkursus og spar tid på transport.
 

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!

Anbefaling

 

Jeg stod og manglede en opfriskning af mit engelsk grammatik, og stødte på denne side, og fik i samarbejde med Runa, fundet frem til hvad jeg havde brug for, og stykket et forløb sammen, som gik ind og arbejde med lige præcis de ting som jeg havde svært ved. Synes det var et helt igennem fantastisk tilbud som jeg fik, som har hjulpet mig enormt meget.Med venlig hilsen
Katharina Sejr