Med eneundervisning hos RHL Sprog får du:

  • Skræddersyet undervisning, der er 100% tilpasset dig og dine behov
  • Trygge rammer, hvor du lærer i dit tempo og der er plads til at være dig selv
  • Indblik i en fremmed kultur, så du undgår pinlige misforståelser
  • Mulighed for fjernundervisning via Skype. Det kan være hele forløbet eller blot den ene gang, det ikke er muligt at komme fra A til B
  • Undervisning på din arbejdsplads i København og omegn eller hos mig i Greve
  • Effektivt kompetenceløft, der kan mærkes i din arbejdsdag og måles på din arbejdsgivers bundlinje.
  • To timers GRATIS opfølgning

Undervisningen

RHL Sprog tilbyder professionel sprogundervisning til medarbejdere og ledere, der har brug for forbedrede sprogkundskaber i forbindelse med jobbet.

Det kan være udfordrende at skulle kommunikere med kolleger, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser på et fremmed sprog. Derfor tilbyder jeg både intensive og længerevarende forløb, der træner dig i lige præcis det, du synes er svært.

Det kan være en præsentation i forbindelse med den næste forretningsrejse, daglig kommunikation med samarbejdspartnere eller måske har du bare brug for at kunne deltage i smalltalk med udenlandske kolleger, når I mødes ved kaffemaskinen eller i kantinen.

Hos RHL Sprog er introduktion til kultur en naturlig del af sprogundervisningen. Et grundlæggende kendskab til kulturen hos den nationalitet, man kommunikerer med, kan forhindre mange ubehagelige eller måske endda kostbare misforståelser.

Med et kursusforløb hos RHL Sprog forbedrer du derfor både dine eller dine medarbejderes kompetencer i sproget og kulturen. Det får arbejdet til at glide lettere, fremmer det gode samarbejde på tværs af grænser og styrker dine eller din medarbejders professionelle kompetencer.

Alle bliver tilbudt et gratis informationsmøde før kursusstart.

Alle modtager et kursusbevis ved kursets afslutning jf. Common European Framework of Reference for languages (CEFR).

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!