Tyskundervisning i København og på Sjælland

Tyskundervisning ved RHL Sprog kan gennemføres på mange forskellige måder, niveauer og med forskellige formål, både professionelt og privat. Derfor tilpasses tyskundervisningen altid dine behov.

Du kan forvente at tyskundervisningen:

  • Forbedrer dine evner til at forstå og gøre dig forståelig på tysk
  • Har fokus på deltageraktivitet, for du husker bedre, når du selv er aktiv.
  • Bliver tilrettelagt med indhold, der passer til dine behov
  • Altid varetages af samme underviser

Hvis du har brug for et brush up kursus i tysk, så læs mere om det her

Har du svært ved tysk og vil gerne lære mere, så læs mere her

Jeg tilbyder tyskundervisning i København og på resten af Sjælland. Et tyskkursus kan foregå hos dig, på din arbejdsplads eller hos mig i Greve. Mine kurser i tysk er tilrettelagt, så du får det størst mulige udbytte og hurtigt kommer til at kunne bruge sproget i din hverdag. Med et tysk sprogkursus hos RHL Sprog vil du derfor hurtigt kunne øve sproget og selv arbejde på at udvikle det gennem daglig praksis.

Et tysk sprogkursus, der passer til dig 

  • Skemalagte tyskkurser, hvor vi mødes en fast ugedag i en aftalt periode. Et tysk sprogkursus for dig, der ønsker et hurtigt, effektivt og rimeligt intensivt forløb.
  • Fleksible forløb, hvor vi mødes på aftalte tider og dage, men perioden for afvikling af kurset er længere. Her er der plads til aflysninger. Et tyskkursus for dig, der har en travl hverdag, som gerne vil men ikke altid kan afsætte en fast dag om ugen, hver uge.
  • Klippekortordning hvor du kan booke mig, når du har brug for hjælp til en konkret sproglig udfordring. Et fleksibelt tyskkursus for dig, der har brug for hjælp til konkrete udfordringer (fx øve en præsentation, øve op til et møde), når behovet melder sig.

 

Vælg RHL Sprogs tyskkursus i København eller på Sjælland og spar tid på transport. Jeg underviser gerne hos dig eller på din virksomhed.
 

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!