Et engelsk online kursus er for dig der gerne vil lære engelsk og se hurtige resultater, her kan du gå frem i dit helt eget tempo når du har tid.

Jeg tilbyder for tiden 4 moduler og hvert enkelt modul har et særligt emne, det kan være nutid eller datid eller. Du vil få en grundig videoinstruktion der ruster dig til at løse opgaverne og øve de nye gloser.

 • Modul 1:
  Få styr på nutid og udvidet nutid.
  Hvordan bøjer vi regelmæssige og uregelmæssige udsagnsord. 
  Hvornår skal man bruge nutid eller udvidet nutid. 
 • Modul 2: 
  Få styr på navneord og personlige-/ejestedord.
  Navneord kan være i bestemt eller ubestemt form. 
  Navneord kan være i ental eller flertal.
  Hvordan bruger vi  personlige stedord og ejestedord.
 • Modul 3:
  Få styr på datid og udvidet datid. 
  Hvordan bøjer vi regelmæssige og uregelmæssige udsagnsord.
  Hvornår skal man bruge datid eller udvidet datid.
 • Modul 4:
  Få styr på ordstilling, talord og ejefald.
  Ordstillingen på engelsk er som regel ligefrem ordstilling.
  Tal kan være mængdetal eller ordenstal.
  Hvornår er ejefald med apostrof før -s og efter -s.
  Hvornår er ejefald med omskrivning med of. 

Der er talrige videoer, lydfiler og øvelser i kurserne, så du kan forvente en meget stor grad af elevaktivitet, og du får virkelig mulighed for at lære eller repetere sproget helt fra grunden.

Test

Det kan være en fordel at tage en test for at fastslå dit niveau, hvilket giver mig mulighed for anbefale hvilket/hvilke moduler du får mest ud af at gennemføre. Testen er gratis og helt uforpligtende.

Bestil test eller få yderligere oplysninger her

Online møde

Hvis du vil have det absolut optimale ud af dit kursus, kan du booke et online møde af 45 min varighed. Jeg anbefaler et møde ca. midtvejs i modulet og et i slutningen af modulet. Her får du mulighed for at tale engelsk og få afklaret de spørgsmål du måtte have. Prisen for et onlinemøde er 400,- incl moms.

Jeg tilbyder endvidere online forløb hvor al undervisning foregår via. Skype, bøger og andet materiale tilsendes og resten klarer vi online. Læs mere her

Pris for online modul

For at deltage på online engelsk kursus skal du betale 1000,- så har du adgang til ét modul i 6 uger. Bliver du imod forventning ikke færdig på 6 uger, kan du tilkøbe ekstra uger for 150,- pr uge.

Bestil modul eller få yderligere oplysninger her

Betaling

Når du bestiller adgang til et kursus, får du tilsendt en faktura, der skal betales inden 3 dage. Du får adgang til kurset så snart fakturaen er sendt til dig på email, såfremt der ikke er betalt inden 3 dage bliver din adgang til kurset lukket uden ydereligere varsel.

Introkursus

Hvis du gerne vil se metoder, struktur mm. lidt an, har vi også et gratis introduktions kursus i engelsk med 2 lektioner, her kan du få et indtryk af mine kurser og se om det er noget for dig.

Se introkursus her…  (Åbner i et nyt vindue)

 

Book online engelsk

Kontakt mig nu og book et engelsk online kursus eller test! 

Kontakt her!

Anbefaling

 

Jeg stod og manglede en opfriskning af mit engelsk grammatik, og stødte på denne side, og fik i samarbejde med Runa, fundet frem til hvad jeg havde brug for, og stykket et forløb sammen, som gik ind og arbejde med lige præcis de ting som jeg havde svært ved. Synes det var et helt igennem fantastisk tilbud som jeg fik, som har hjulpet mig enormt meget.Med venlig hilsen
Katharina Sejr