Franskundervisning i København og på Sjælland

Franskundervisning ved RHL Sprog kan gennemføres på mange forskellige måder, niveauer og med forskellige formål, både professionelt og privat. Derfor tilpasses franskundervisningen altid dine behov..

Du kan forvente at franskundervisningen:

  • Forbedrer dine evner til at forstå og gøre dig forståelig på fransk.
  • Har fokus på deltageraktivitet, for du husker bedre, når du selv er aktiv.
  • Bliver tilrettelagt med indhold, der passer til dine behov.
  • Altid varetages af samme underviser.

Hvis du har brug for et brush up kursus i fransk, så læs mere om det her

Har du svært ved fransk og vil gerne lære mere, så læs mere her

Jeg tilbyder franskundervisning i København og på resten af Sjælland. Et franskkursus kan foregå hos dig, på din arbejdsplads eller hos mig i Greve. Mine kurser i fransk er tilrettelagt, så du får det størst mulige udbytte og hurtigt kommer til at kunne bruge sproget i din hverdag. Med et fransk sprogkursus hos RHL Sprog vil du derfor hurtigt kunne øve sproget og selv arbejde på at udvikle det gennem daglig praksis.

Et fransk sprogkursus, der passer til dig

  • Skemalagte franskkurser, hvor vi mødes en fast ugedag i en aftalt periode. Et fransk sprogkursus for dig, der ønsker et hurtigt, effektivt og rimeligt intensivt forløb.
  • Fleksible forløb, hvor vi mødes på aftalte tider og dage, men perioden for afvikling af kurset er længere. Her er der plads til aflysninger. Et franskkursus for dig, der har en travl hverdag, som gerne vil men ikke altid kan afsætte en fast dag om ugen, hver uge.
  • Klippekortordning hvor du kan booke mig, når du har brug for hjælp til en konkret sproglig udfordring. Et fleksibelt franskkursus for dig, der har brug for hjælp til konkrete udfordringer (fx øve en præsentation, øve op til et møde), når behovet melder sig.
Vælg RHL Sprogs franskkursus i København eller på Sjælland og spar tid på transport. Jeg underviser gerne hos dig eller på din virksomhed.
 

 

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!

Anbefaling

 

Jeg har læst Fransk hos RHL Sprog de sidste 2,5 år. Jeg startede dels pga. mit arbejde som HR Manager i Europa, hvor jeg også dækker Frankrig og Schweiz, og dels fordi jeg via min sambo har familie i Frankrig. Mit mål var at kunne føre en samtale på Fransk, samt bedre at kunne forstå det skriftligt. Da det første kursusforløb gik over al forventning, valgte jeg at fortsætte. Runa er meget kompentent, hun har en god baggrund i og med hun er vokset op i Belgien og også har studeret Fransk. Jeg kan lide hendes tilgang til undervisningen, hun forstår at forklare grammatik og udtale på en enkel måde. Hun er også meget tålmodig og også meget åben i forhold til at tilpasse kurset individuelt.

Mai Brit Blom
Senior Manager, HR
Argon Medical Devices Danmark Aps