Engelskundervisning i København og på Sjælland

Engelskundervisning ved RHL Sprog kan gennemføres på mange forskellige måder, niveauer og med forskellige formål, både professionelt og privat. Derfor tilpasses engelskundervisningen altid dine behov.

Du kan forvente at engelskundervisningen:

  • Forbedrer dine evner til at forstå og gøre dig forståelig på engelsk.
  • Har fokus på deltageraktivitet, for du husker bedre, når du selv er aktiv.
  • Bliver tilrettelagt med indhold, der passer til dine behov.
  • Altid varetages af samme underviser.

Hvis du har brug for et brush up kursus i engelsk, så læs mere om det her

Har du svært ved engelsk og vil gerne lære mere, så læs mere her

Jeg tilbyder engelskundervisning i København og på resten af Sjælland. Et engelskkursus kan foregå hos dig, på din arbejdsplads eller hos mig i Greve. Mine kurser i engelsk er tilrettelagt, så du får det størst mulige udbytte og hurtigt kommer til at kunne bruge sproget i din hverdag. Med et engelsk sprogkursus hos RHL Sprog vil du derfor hurtigt kunne øve sproget og selv arbejde på at udvikle det gennem daglig praksis.

Et engelsk sprogkursus, der passer til dig 

  • Skemalagte engelskkurser, hvor vi mødes en fast ugedag i en aftalt periode. Et engelsk sprogkursus for dig, der ønsker et hurtigt, effektivt og rimeligt intensivt forløb.
  • Fleksible forløb, hvor vi mødes på aftalte tider og dage, men perioden for afvikling af kurset er længere. Her er der plads til aflysninger. Et engelskkursus for dig, der har en travl hverdag, som gerne vil men ikke altid kan afsætte en fast dag om ugen, hver uge.
  • Klippekortordning hvor du kan booke mig, når du har brug for hjælp til en konkret sproglig udfordring. Et fleksibelt engelskkursus for dig, der har brug for hjælp til konkrete udfordringer (fx øve en præsentation, øve op til et møde), når behovet melder sig.
Vælg RHL Sprogs engelskkursus i København eller på Sjælland og spar tid på transport. Jeg underviser gerne hos dig eller på din virksomhed.
 

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!