Danskundervisning i København og på Sjælland

Danskundervisning ved RHL Sprog er målrettet dig, der er ny i Danmark. Undervisningen kan gennemføres på mange forskellige måder, niveauer og med forskellige formål, både professionelt og privat. Derfor tilpasses kurserne i dansk for udlændinge altid dine behov.

Du kan forvente at danskundervisningen:

  • Forbedrer dine evner til at forstå og gøre dig forståelig på dansk
  • Har fokus på deltageraktivitet, for du husker bedre, når du selv er aktiv.
  • Bliver tilrettelagt med indhold, der passer til dine behov
  • Altid varetages af samme underviser

Er du ny i Danmark så læs mere om mine tilbud til dig her

Har du svært ved dansk og vil gerne lære mere, så læs mere her 

Hvis du har brug for et brush up kursus i dansk, så læs mere om det her

Jeg tilbyder danskundervisning for udlændinge i København og på resten af Sjælland. Et danskkursus kan foregå hos dig, på din arbejdsplads eller hos mig i Greve. Mine kurser i dansk for udlændinge er tilrettelagt, så du får det størst mulige udbytte og hurtigt kommer til at kunne bruge sproget i din hverdag. Med et dansk sprogkursus hos RHL Sprog vil du derfor hurtigt kunne øve sproget og selv arbejde på at udvikle det gennem daglig praksis.

Et dansk sprogkursus, der passer til dig

  • Skemalagte danskkurser, hvor vi mødes en fast ugedag i en aftalt periode. Det er for dig, der ønsker et hurtigt, effektivt og rimeligt intensivt forløb.
  • Fleksible forløb, hvor vi mødes på aftalte tider og dage, men perioden for afvikling af kurset er længere. Her er der plads til aflysninger. Et danskkursus for dig, der har en travl hverdag, som gerne vil men ikke altid kan afsætte en fast dag om ugen, hver uge.
  • Klippekortordning hvor du kan booke mig, når du har brug for hjælp til en konkret sproglig udfordring. Et fleksibelt danskkursus for dig, der har brug for hjælp til konkrete udfordringer (fx øve en præsentation, øve op til et møde), når behovet melder sig.

 

 

Vælg RHL Sprogs danskkursus i København eller på Sjælland og spar tid på transport. Jeg underviser gerne hos dig eller på din virksomhed.
 

 

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!

Anbefaling

Jeg fik, igennem mit arbejde, et forløb i dansk undervisning med Runa. Runa fik hurtigt sporet sig ind på, hvor nogle af mine svagheder var og så fik vi arbejdet med dem. Hun tilpassede undervisningen til mine behov i forhold til mit arbejde. Hun er en person som skaber ro og trygge rammer for undervisningen og som er virkelig engageret i sit job. Hun lytter til det, man vil sige, og retter derefter, eller gentager sætningen med de rigtige ord, forholdsord og med den rigtige ordstilling. Det var en fornøjelse at være i undervisning med Runa, hvilken har givet mig et stort udbytte.

Jeg kan varmt anbefale Runa som danskunderviser.

Med bedste hilsner 

Liudmila Herasimchyk