Om RHL Sprog

Min passion er at gøre mine elever trygge nok til at turde kaste sig ud i at afprøve et fremmedsprog. Uanset om målet er at lære et helt nyt sprog eller blot at få de sidste gloser på plads, er tryghed og tillid en vigtig forudsætning for at lære.

Jeg er dansk, men med knap ti års erfaring indenfor sprogundervisning og sproglige kompetencer, der er opbygget gennem endnu flere år, har jeg en stærk international og sproglig profil.

Jeg har arbejdet og studeret i Belgien og Tyskland i sammenlagt 14 år. Jeg har studeret sprog og er dermed flydende i skriftlig og mundtlig engelsk, mestrer fransk og tysk på tolke niveau samt spansk på forhandlingsniveau. Mine kompetencer har jeg opnået indenfor undervisning, expat management og opgaver som direktionsassistent.

Inden jeg startede som underviser i 2008, arbejdede jeg som rejseguide, engelsk tester ved NATO, Personlig Assistent ved NATO og Executive Assistent for en finansdirektør og en marketingdirektør ved Pernod Ricard. Dermed er jeg ikke blot sprogunderviser men også har praktisk kendskab til erhvervslivets dos and don'ts, hvilket naturligvis kommer mine elever til gode.

Med en uddannelse som sprog- og kulturformidler og længerevarende ophold i udlandet har jeg desuden kendskab til de pågældende landes kultur og mentalitet, hvilket er vigtigt, når man skal lære et fremmedsprog.

Jeg tilbyder målrettet sprogundervisning i høj kvalitet til dig, der har brug for hurtige og mærkbare resultater.

Hos RHL Sprog varetager jeg selv al undervisningen. Det betyder, at du kun kommer til at møde en underviser, der altid har føling med hvor du er i undervisningen – også selvom du holder pause i en periode.

Jeg tilbyder altid to timers gratis opfølgning på et forløb. På den måde sikrer jeg, at du har fået mest muligt ud af undervisningen og er tilfreds.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Runa Hesse Ludvigsen

 

View Runa Hesse Ludvigsen's profile on LinkedIn

 

 

Kontakt mig

Kontakt mig nu og book et gratis og uforpligtende informationsmøde! 

Kontakt her!